I-HOME CREATOR MAAKT VAN UW HUIS UW THUIS

Welkom thuis
Thuis komen. Voor iedereen een heel herkenbaar gevoel. Maar eigenlijk onmogelijk om echt te beschrijven. Het is dan ook voor iedereen weer anders. De een vindt er rust, de ander inspiratie en weer een ander geborgenheid. Maar wat voor een ieder belangrijk is, is dat 'thuis' persoonlijkheid weerspiegelt. i-Home creator helpt u bij het vertalen van uw eigen persoonlijkheid naar uw eigen huis.


De ideale combinatie

i-Home creator is de ideale combinatie van een vastgoed-bemiddelaar, binnenhuisontwerper, bouwbegeleider en designer. We bieden dan ook altijd een verrassende en vernieuwende kijk op uw plannen. En op de uitvoering van uw plannen. Of u nu op het punt staat om een nieuw huis te kopen, bouwen, renoveren of te verbouwen. Of dat u advies nodig heeft op het gebied van badkamers, keukens, stoffen, kleurstellingen of verlichting. i-Home creator neemt alle zorgen uit handen en bemiddelt, begeleidt, combineert, coördineert en creëert. Volledig binnen uw persoonlijke smaak.


Meer i-nformatie?

Een eerste consult is geheel vrijblijvend. En vrijdenkend. Neem contact met ons op.
Bel Ineke Ballering 073 657 87 78 of mobiel 06 462 22 396.MAAK VAN UW HUIS UW THUIS. MAAK KENNIS MET INEKE BALLERING VAN I-HOME CREATOR, YOUR PERSONAL TOUCH.