REFERENTIES

> Totaal renovatie rijksmonument, Vlijmen
De ideëen die Ineke heeft aangedragen, en die wij ook hebben uitgevoerd, hebben ons huis een perfecte indeling gegeven, die helemaal aansluit aan onze behoeften. De kleuren en licht-invallen maken het geheel heel warm en bijzonder. Vanaf het eerste moment dat we Ineke ontmoetten voelden wij haar warmte en enthousiasme. Zij heeft het hele project voor ons begeleid. Ze wist overal van en sprak alles door met de architect, aannemer en leveranciers. Zij zorgde ervoor dat iedereen goed door kon gaan en dat de stemming optimaal bleef! Zij heeft ons het gevoel gegeven dat, zelfs als zij thuis was bij haar man en kinderen, zij altijd met haar gedachten bij ons was! Te weten dat je nergens alleen voor staat, dat er altijd iemand is die met je meedenkt en meevoelt is onbetaalbaar. Ineke BEDANKT, dankzij jou is ons huis een (prachtig) thuis geworden!
Marianne Wentholt

> Totaal renovatie gemeente-monument, Vught
Door haar inzicht in binnenhuisontwerpen, haar gevoel voor sfeer creëeren en een heel duidelijk hoe het moet gaan worden 'beeldvorming' kan Ineke van een oud vervallen woning een huis maken vol warmte en uitstraling. Het verschil tussen 'voor' en 'na' is spectaculair ! Het huis is zeker 25% in waarde gestegen!
Leo van Keijzerswaard, verenigde bouwkundige keurders

> Kleur en interieur advies moderne villa, Haarsteeg
Mijn man houdt van minimalistisch, ik van gezelligheid! Wij hadden moeite om een stijl te vinden waarin wij ons allebei happy voelden. Op advies van de natuursteen-leverancier hebben wij Ineke Ballering van i-Home creator bij ons thuis uitgenodigd. Na een vrijblijvend eerste bezoek heeft Ineke een totaal plaatje voor ons in elkaar gedraaid waarin zij alle ruimten op de begane grond heeft betrokken. Hierdoor liet zij ons inzicht krijgen hoe wij, de nog te verbouwen, ruimten in ons huis het best konden aanpakken om één geheel te krijgen!
Joke van den Hoven

> Nieuwbouwproject in Helmond, 47 luxe appartementen (mei 2006)
i.Home creator is geselecteerd als één van de drie binnenhuis-ontwerpers/ interieur design buro's. De persoonsgerichte aanpak en innoverende ideëen zullen van de appartementen in dit project iets bijzonders maken!


MAAK VAN UW HUIS UW THUIS. MAAK KENNIS MET INEKE BALLERING VAN I-HOME CREATOR, YOUR PERSONAL TOUCH
.